PRZETWORY - Pomidorki koktajlowe z papryczką chili

PRZETWORY - Pomidorki koktajlowe z papryczką chili

PRZETWORY - Pomidorki koktajlowe z papryczką chili

Dzieliłam się już z Wami radością ze swoich pomidorowych, pierwszych a na dodatek nie spodziewanych zbiorów:) Dzięki nim mogłam zrobić prawdziwie swoje zimowe przetwory: sałatkę z zielonych pomidorów i słoiczki suszonych w zalewie z oliwy i ziół.Ale na tym nie koniec! Dziś dołączyły jeszcze słoiczki z marynowanymi pomidorkami koktajlowymi - przepis znalazłam w internecie  poszukając kulinarnej inspiracji na sprawdzonych blogach a do takich niewątpliwie należy blog: W kuchennym oknie . Przepis wydaje się ta... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Olga, 30 sierpnia 2013 21:36:02

Kradnę przepis, bo wykorzystam na pewno! :)

Renata Fert, 30 sierpnia 2013 22:24:05

liczę, że pysznie się sprawdzi:)