Drugie życie pieczonego kurczaka - pasta do chleba

Drugie życie pieczonego kurczaka - pasta do chleba

Drugie życie pieczonego kurczaka - pasta do chleba

Zdarzyło się, że nie skonsumowane w całości w pierwszym terminie "pieczyste z  kurczaka" daremnie oczekujące w lodówce kolejny dzień na amatora pieczonych (z lekka obsuszonych już;) drobiowych udek, niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdżki przemieniły się w aromatyczną, puszystą i pyszną pastę, która "w try miga" zniknęła w przepastnych żołądkach moich domowych testerów. Drobiowa pasta do chleba A było to tak: kawałki pieczonego kurczaka cebula majonez musztarda chrzan (opcjonalnie - dla amatorów... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Autor

apetytnawiecej

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, kurczak, chleb, kurczak pieczony, pasty, pieczenie, pasta kurczak, pasta z kurczaka, pasta na chleb, drobiowe, cebula, lekka, mielone, majonez, udka , mięso, papryka, kurczak majonez, mięso mielone, pieczone udka, udka z kurczaka, kurczak z papryką , pieczeń z mielonego, gotowany kurczak, kurczak pieczony w ziołach, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone

Inne przepisy z Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Anonymous, 15 stycznia 2014 21:42:05

a do tego domowy chlebek...

Renata Fert, 15 stycznia 2014 23:07:54

dokładnie:)