Drugie życie pieczonego kurczaka - pasta do chleba
Drugie życie pieczonego kurczaka - pasta do chleba
Zdarzyło się, że nie skonsumowane w całości w pierwszym terminie "pieczyste z kurczaka" daremnie oczekujące w lodówce kolejny dzień na amatora pieczonych (z lekka obsuszonych już;) drobiowych udek, niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdżki przemieniły się w aromatyczną, puszystą i pyszną pastę, która "w try miga" zniknęła w przepastnych żołądkach moich domowych testerów.
Drobiowa pasta do chleba
A było to tak:
kawałki pieczonego kurczaka
cebula
majonez
musztarda
chrzan (opcjonalnie - dla amatorów... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała
Autor
apetytnawiecej
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, kurczak, chleb, kurczak pieczony, pasty, pieczenie, pasta kurczak, pasta z kurczaka, pasta na chleb, drobiowe, cebula, lekka, mielone, majonez, udka , mięso, papryka, kurczak majonez, mięso mielone, pieczone udka, udka z kurczaka, kurczak z papryką , pieczeń z mielonego, gotowany kurczak, kurczak pieczony w ziołach, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone
Inne przepisy z Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała
Dodaj komentarz
Anonymous,
15 stycznia 2014 21:42:05a do tego domowy chlebek...