Przecier pomidorowy

Przecier pomidorowy

Przecier pomidorowy

Żeby pomidorówka była w wersji ,,de lux,, potrzeba wiejskich pysznych pomidorów, które co roku przerabiam na przecier pomidorowy. Przepis banalny, wystarczy tylko odrobina ziół, które znajdziecie u mojego sprawdzonego sprzedawcy www.Skworcu.com.pl i oczywiście chęci do pracy w kuchni !. Jeśli macie w okolicy targ, gdzie można kupić pomidory wyhodowane w przy domowym ogródku, bez chemii,  to tylko takie pomidory wybierajcie na domowe przetwory. Nie są może najpiękniejsze, ale fantastycznie pachną i smakują... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.