Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem i jogurtem naturalnym

Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem i jogurtem naturalnym

Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem i jogurtem naturalnym

Rybkę zawsze chętnie podaje, a dzisiaj jest w formie pasty kanapkowej. Wykonanie banalnie proste, nie zajmie Wam dłużej niż 5 minut. Wędzona makrela z kiszonym ogórkiem i jogurtem naturalnym poleca się do kanapek. Składniki: 1 wędzona makrela 1 ogórek kiszony 3 łyżeczki jogurtu naturalnego 1 mała cebula czarny pieprz świeżo zmielony  sól łyżka oleju z pestek dyni 1. Makrelę pozbawić skóry i wszystkich ości, rozgnieść widelcem. Ogórek zetrzeć na małe wiórki, cebulę pokroić bardzo drobno i oprószyć solą ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.