Pasztet z królika, wieprzowiny, wołowiny i wątróbki Pasztet z królika, wieprzowiny, wołowiny i wątróbki Składniki na pasztet z królika, wieprzowiny, wołowiny i wątróbki na blachę o wymiarach 45 x 25 cm: 60 dkg łopatki wieprzowej bez kości 60 dkg wołowiny bez kości 80 dkg mięsa z królika bez kości 60 dkg wątróbki wrobiowej 30 dkg podgarla 4 jajka 4 średnie cebule 7 ziaren ziela angielskiego 1 łyżeczka gałki muszkatołowej sól, pieprz 2 łyżki masła Wykonanie: Łopatkę, wołowinę, mięso z królika i podgarle pokroić ... czytaj dalej...
Witam. Nazywam się Małgosia i mam 40 lat. Przez ostatnie 18 lat byłam szefem kuchni w renomowanej restauracji, podczas których przeżyłam wiele ciekawych, zabawnych i zaskakujących sytuacji. Miałam przyjemność szkolić się u Kurta Schellera i gotować z Magdą Gessler. Ostatnio postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami i przepisami na blogu, na który serdecznie zapraszam.