Cukinia faszerowana kaszą kuskus i pieczarkami Składniki na cukinię faszerowana kaszą kuskus i pieczarkami dla 4 os: 2 średnie cukinie 20 dkg pieczarek 2 łyżki masła 2 średnie cebule 3 ząbki czosnku pół opakowanie kaszy kuskus świeże oregano pół łyżeczki curry sól, pieprz 20 dkg żółtego sera Wykonanie: Cukinię umyć i przekroić wzdłuż na pół. Wydrążyć środki, posypać solą i wstawić do piekarnika na ok. 20 min. Następnie przygotować farsz: Pieczarki zetrzeć na tartce jarzynowej. Udusić na maśle cebulę pokrojoną w kos...
Witam. Nazywam się Małgosia i mam 40 lat. Przez ostatnie 18 lat byłam szefem kuchni w renomowanej restauracji, podczas których przeżyłam wiele ciekawych, zabawnych i zaskakujących sytuacji. Miałam przyjemność szkolić się u Kurta Schellera i gotować z Magdą Gessler. Ostatnio postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami i przepisami na blogu, na który serdecznie zapraszam.