Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogów z kapustą i grzybami nie może zabraknąć na wigilijnym stole. Poznaj mój sprawdzony przepis na typowo wigilijne pierogi. Zobacz jak krok po kroku przygotować je, by na pewno się udały. Składniki Składniki na ciasto oraz farsz z kapusty kiszonej i suszonych grzybów. Ciasto na pierogi: 0,5 kg mąki 300 ml gorącej wody łyżka masła 1 łyżeczka soli Farsz z kapusty kiszonej i suszonych grzybów: 0,5 kg kapusty kiszonej 100 g suszonych grzybów 1 cebula liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, sól Zobacz jak krok po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, grzyby, ciasto, kapustą, kapusta kiszona, placki, pierogi z kapusta i grzybami, ciasto na pierogi, kolacja, do pracy, potrawy wigilijne, obiad

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.