Klasyczna pieczeń rzymska z jajkiem

Klasyczna pieczeń rzymska z jajkiem

Klasyczna pieczeń rzymska z jajkiem

Najlepszy przepis na klasyczną pieczeń rzymską z jajkiem, ziołami, przyprawami i łopatką wieprzową. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Doskonale nadaje się na obiad, danie wielkanocne lub jako dodatek do kanapek. Składniki. Podane składniki są na dużą keksówkę o wymiarach 11cm x 34cm. Danie nie zawiera glutenu i pszenicy. Kaloryczność pieczeni: około 250 kcal na 100g. 1 kg łopatki wieprzowej 1 surowe jajko 5 ugotowanych na twardo jajek 1 większa cebula 3 ząbki czosnku 2 łyżki bułki tartej 1 łyżka chrzanu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tarta, bułki, kanapki, mielone, obiad, mięso mielone, bez pieczenia, przystawki, pulpety, sosy, pieczywo, indyk, dieta, bezglutenowe, przekąski, dania mięsne

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.