Chrupiąca cukinia smażona w panierce

Chrupiąca cukinia smażona w panierce

Chrupiąca cukinia smażona w panierce

Poznaj smak chrupiącej na zewnątrz i miękkiej w środku cukinii smażonej na patelni w panierce. Świetnie sprawdzi się jako sezonowa przekąska lub jako danie na lekki obiad. Sprawdź jak przygotować cukinię do smażenia aby była chrupiąca. Cukinia obrodziła w tym roku w moim ogródku. Czas zatem na kolejny przepis z tym uniwersalnym warzywem, z którego można wyczarować mnóstwo dań. Robiłam już np. cukinię faszerowaną mięsem mielonym i warzywami , pasztet z cukinii , frytki z cukinii pieczone w piekarniku lub zupę kre... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania gotuje

Autor

AniagotujeAniagotuje

Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, tarta, bułki, sosy, papryka, obiad, zupa, pasztet, gyros, ziemniaki, mięso, kotlety, przekąski, pieczone ziemniaki, bez pieczenia, jajka faszerowane

Inne przepisy z Ania gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.