Klops z jajkiem

Klops z jajkiem

Klops z jajkiem

 Bardzo często z mięsa mielonego robię po prostu kotlety mielone, ale co jakiś czas staram się urozmaicać menu i robię mielone w innej wersji. Tym razem zrobiłam klopsa z jajkiem na twardo. Ładniejsza nazwa tego dania to pieczeń rzymska, ale dla mnie lepiej brzmi klops z jajkiem. Tyle różnych klopsów ile znajdziemy przepisów. Każdy dodaje coś od siebie i już zmienia się smak klopsa. Mój jest standardowy chociaż tym razem odrobinę inny, ponieważ dodałam sera cheddar. Składniki:     0,5 kg mielonego mięsa ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Amatorka kuchenna

Autor

Amatorka kuchenna

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, jajko, pieczenie, mięso, mięso mielone, boczek, tarta, cebula, ser, czosnek, cheddar, bułki, pieczony boczek, kotlety mielone, klopsy, kotlet, kotlety, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, mięsa pieczone

Inne przepisy z Amatorka kuchenna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.