Sos na bazie jogurtu i świeżego koperku to świetny dodatek zarówno do sałatek jak i mięs czy ryb. Sos jogurtowo-koperkowy jest lekki, delikatny i wyrazisty w smaku. Z pewnością urozmaici każde danie. Przepis na sos jogurtowo-koperkowy jest bardzo prosty i składa się zaledwie z kilku składników. Koniecznie polecam wypróbować! PRZEPIS NA SOS JOGURTOWO-KOPERKOWY Składniki 250 g jogurtu naturalnego 1 pęczek koperku 2 ząbki czosnku szczypta cukru sól pieprz Przygotowanie 1. Jogurt naturalny połączyć z przeciśniętymi prze... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...