Otrzymałam paczkę produktów do przetestowania. W paczce znalazły się między innymi produkty firmy BackMit, Kresto oraz olej rzepakowy Rapso. Dzisiaj chcę Wam zaproponować pyszne roladki z dodatkiem żurawiny Kresto, fasolki szparagowej smażonych na oleju rzepakowym Rapso. Składniki: 3 szt piersi z kurczaka mniejsze 50 g fasolka szparagowa zielona żurawina Kresto sól pieprz papryka słodka mąka do obtoczenia olej do smażenia Rapso Przygotowanie:Fasolkę szparagową ugotować w lekko osolonej wodzie do... czytaj dalej...
pyszne :) wiesz że robiłam ostatnio takie roladki z indyka i żółtej fasolki :) jeszcze czekają na publikację :)
Wygladaja slicznie! Zawsze mnie zastanawia jak to ludzie robia ze im takie piekne roladki wychodza!:) Moje zawsze sie jakos rozchodza na boki, nie chca ladnie zwinac itp. itd. Twoje wygladaja przeslicznie apetycznie!:)))
często przygotowuje roladki z żurawiną ale jeszcze z fasolką szparagową nie próbowałam:) wyglądają pięknie:)
nie pomyślałabym nigdy żeby połączyć fasolkę i żurawina, świetny pomysł :) a jak sie łądnie prezentują
A jak smakują to się dowiesz jak zrobisz. Zrób bo smakują wyśmienicie.:)
Dziękuje, teraz jeszcze fasolka jest więc zachęcam do wypróbowania mojego pomysłu.
Dziękuję, u mnie też nie zawsze wszystkie jak malowane, ale pomagam sobie wykałaczkami.