Delikatne i chrupiące paluszki z ciasta francuskiego mogą być idealną przekąską nie tylko na sylwestrowy wieczór. Możemy je zrobić bardzo szybko nawet jak goście już w progu. Jako dodatek świetnie pasuje sos czosnkowy lub ketchup. Składniki: ciasto francuskie żółty ser szynka sezam Kresto masło do posmarowania Przygotowanie:Ciasto francuskie rozwinąć pokroić wzdłuż krótszego boku na paski około 5cm. Na połowie paska ułożyć plasterki żółtego sera lub szynki. Zwinąć ruloniki, przekroić na... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...I za to lubię ciasto francuskie- mało pracy, wystarczą resztki z lodówki a wychodzi pyszne małe co nieco:)Alinko wszystkiego dobrego na cały Nowy Rok dla Ciebie i całej Twojej rodzinki.Pozdrawiam cieplutko:)
Dziękuję bardzo. Renatko Tobie również wszystkiego dobrego w 2014 roku.:)
Wyglądają obłędnie! Jestem wielką fanką ciasta francuskiego :)Bardzo ciekawy blog :)
Super pomysl!:) Idealne na imprezke ale i na zagryzke przy filmie :) Pozdrawiam noworocznie i wszystkiego dobrego w 2014 roku zycze:)