Chleb z rodzynkami i orzechami

Chleb z rodzynkami i orzechami

Chleb z rodzynkami i orzechami

Dzisiaj kolejne "Wypiekanie na śniadanie". Piekliśmy chleb z rodzynkami i orzechami włoskimi Hamelmana z książki "Chleb " z małymi moimi modyfikacjami. Jak zawsze było pysznie. Ja przy okazji pieczenia chleba miałam okazję wypróbować mąki które otrzymałam z "Młyn Kopytowa" Kopytowa to miejscowość położona na podkarpaciu. Tereny te uznawane są za jedne z najczystszych w Polsce. Młyn zajmuje się  mieleniem zboża na mąkę oraz wytwarzaniem kaszy i otrąb tradycyjnymi metodami, jakość produktów jest na najwyższy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.