Paszteciki z pieczarkami i kapustą.

Paszteciki z pieczarkami i kapustą.

Paszteciki z pieczarkami i kapustą.

  Święta coraz bliżej. Przygotowania idą pełną parą.  Zrobiłam ostatnio paszteciki z mojego ulubionego ciasta. W środku farsz z pieczarek i kapusty kiszonej. Paszteciki z tego ciasta robię od lat. Jak dla mnie jest idealne.  Dobrze się z nim pracuje, nie trzeba podsypywać mąką. Można je mrozić.  Po rozmrożeniu wystarczy podgrzać w piekarniku i paszteciki są jak świeże.  Składniki: 500 g. mąki 1 łyżeczka soli 50 g. drożdży 1/2 szklanki mleka 1/2 łyżeczki cukru 120 g. masła, lub marg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.