Pasta z mięsa z rosołu.

Pasta z mięsa z rosołu.

Pasta z mięsa z rosołu.

  Dziś mam dla Was coś smacznego na kanapki, a przy okazji sposób na wykorzystanie  mięsa z rosołu. Rosół jest u nas w każdą niedzielę. To już tradycja. Oboje z mężem,  wynieśliśmy ją ze swoich rodzinnych domów. Tak jest też u nas. Jest niedziela,  musi być rosół. Problem jest taki, że praktycznie zawsze zostaje nam mięso z rosołu.  Przeważnie je zamrażam, a kiedy uzbieram większą ilość, robię pasztet, pierogi,  krokiety, lub paszteciki. Tym razem wykorzystałam na bieżąco. Zrob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję