Różowe jajka faszerowane żółtym serem

Różowe jajka faszerowane żółtym serem

Różowe jajka faszerowane żółtym serem

Efektowne i bardzo smaczne jajka zabarwione koncentratem buraczanym i nafaszerowane żółtym serem, żółtkiem, majonezem i szczypiorkiem. Składniki: 4 jajka, 300 ml koncentratu z buraków, 1 łyżka posiekanego szczypiorku, 1 łyżka majonezu, 2 łyżki startego żółtego sera, sól, pieprz, do dekoracji: rzeżucha, płatki migdałów i czerwony pieprz.  Przygotowanie:  Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Zalewamy koncentratem z buraków i moczymy co najmniej godzinę. Im dłużej będziemy moczyć, tym kolor będzie c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.