Malibu - likier kokosowy

Malibu - likier kokosowy

Malibu - likier kokosowy

Na zbliżający się weekend zapraszam wszystkich na malibu :) Pyszny likier kokosowy, polecam :) Wiórki kokosowe można ponownie wykorzystać, ja zrobiłam z nich rafaello.Składniki: 250 ml spirytusu, 100 ml wódki, 200 g wiórków kokosowych, 1 mleko skondensowane słodzone, 1 mleko skondensowane niesłodzone. Przygotowanie:     Wiórki kokosowe zalewamy spirytusem i wódką. Zamykamy szczelnie w słoiku i odstawiamy na 5 dni do lodówki. Co drugi dzień mieszamy wiórki z alkoholem. Po 5... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kokosowe, likier, mleko skondensowane, deser, desery, słoik, rafaello, ciasto, ciasteczka, ciasto kokosowe, ciasteczka kokosowe, desery kokosowe, ciasto rafaello, pyszne ciasto

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.