Makaron z rukolą i kurczakiem
Makaron z rukolą i kurczakiem
Składniki:
1 opakowanie makaronu rurki Czaniecki,
2 garście rukoli,
1 podwójna pierś kurczaka,
1 por,
300 g pieczarek,
1 cebula,
2 łyżeczki przyprawy do drobiu,
sól,
pieprz.
Przygotowanie:
Makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente. Następnie kurczaka kroimy w kostkę, przyprawiamy i smażymy. Na drugiej patelni podsmażamy pokrojone pieczarki, cebulkę i por. Przyprawiamy pieprzem i solą. Warzywa mieszamy z kurczakiem i makaronem. Na samy końcu dodajemy rukolę, mieszamy. Pods... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, rukola, kurczak z makaronem, kurczak, makarony, por , pieczarki, fit, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, pierś, piersi, cebula, warzywa, kurczak makaron, kurczak z porem, kurczak z pieczarkami, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, makaron z pieczarkami, gotowany kurczak, makaron smażony, makaron z patelni, warzywa na patelnie, dania z makaronem, dania z kurczakiem, drugie danie, dania z piersi kurczaka
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję