Boczniaki panierowane – szybkie danie

Boczniaki panierowane – szybkie danie

Przepis na : obiad

Co zrobić z boczniaków? Dwa słowa: boczniaki panierowane. Nie trzeba mówić nic więcej. Delikatny smak grzybów w połączeniu z chrupiącą panierką sprawi, że boczniaki podczas jesiennych miesięcy staną się Waszym ulubionym sposobem na obiad, kolację lub przekąskę. Boczniaki wyróżniają się na tle grzybów leśnych, które są raczej pozbawione wartości odżywczych – boczniaki bowiem są uważane za grzyby o właściwościach leczniczych; są w nich związki, które obniżają poziom cukru i cholesterolu, a nawet niszczą ...

Czytaj dalej na blogu A to pestka

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.