Uwielbiam dynię, kto mnie tutaj czytuje ten wie:) Wszystko z dynią smakuje świetnie; dania obiadowe, przekąski i desery! Dziś proponuję dynię zapiekaną, z dwoma rodzajami nadzienia; pożywną i sycącą. Idealną na takie zimne i wietrzne dni, jak dziś. Pięknie pachnie, świetnie wygląda, do tego jest pyszna. składniki: dynia hokkaido łyżka oliwy ząbek czosnku szczypta soli nadzienie 1: 250 g twarogu pęczek szczypiorku sól, pieprz do smaku nadzienie 2: 400 g mięsa mielonego 2 łyżki przecieru pomidorowego cebula 3 łyż... czytaj dalej...
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Trochę szalona, bardzo ekspresyjna optymistka, która zmuszona sytuacją twardo stąpa po ziemi. Mój dom to mój azyl gdzie mogę się schować i odpocząć od wszystkiego, co męczy. Uwielbiam gotować, dla równowagi sporo czasu spędzam na aktywności fizycznej. W wolnych chwilach z przyjemnością oddaję się wszelkiego rodzaju robótkom ręcznym. Najlepszym moim motywatorem, recenzentem i krytykiem, zarazem najlepszym pomocnikiem jest moja 7-letnia córeczka.