Dziś przedstawiam jedną z moich ulubionych cukiniowych potraw. Pyszne leczo z dużą ilością cukinii, z dodatkiem papryki i chilli z pewnością przypadnie do gustu amatorom potraw
karmelowyKarkówka duszona z porem Krucha, soczysta, aromatyczna i mięciutka karkówka duszona w sosie porowym to danie, które wprost rozpływa się w ustach… Polecam!
Blog z ApetytemPapryki faszerowane to obowiązkowa pozycja wakacyjna w mojej kuchni. Do farszu dodałam pomidory malinowe, które latem smakują niebiańsko. U Ani znajdziecie bardzo smakowity przepis na faszerowane
Czerwień i błękitSkładniki: 600 g karkówki wieprzowej 200 g świeżych kurek 3-4 ząbki czosnku sól, świeżo mielony czarny pieprz, przyprawa warzywna bez glutaminianu sodu, zioła prowansalskie 3
Czerwień i błękitCudowne jedzenie. Proste i niewyszukane składniki, minimum wysiłku a smak jest nie do podrobienia! Ten gulasz niewiele ma w sobie z polskiego kapuśniaku – jest tylko odrobinę
Karo in the KitchenSkładniki: 250 g ulubionego makaronu 400 g mięsa mielonego 2 duże pomidory 1 mała cukinia 1/2 bakłażana 2 małe czerwone papryki 1 cebula 1/2 łyżeczki pasty
czarrna od kuchniKotlety mielone a’la pizza , prosty obiad Kotlety mielone są pyszne , jeśli jednak są często , tracą swój urok . Warto czasem poeksperymentować , nawet z mięsem mielonym
Ogrodnik w podróżySchab gotowany z warzywami Schab gotowany z warzywami to danie, które świetnie sprawdzi się jako obiad na każdy dzień Schab należy do mięs suchych, ale przygotowanie
WSZYSTKO SMACZNESkładniki: 1 kg szynki wieprzowej 1 cebula 1 jajko 1 czerstwa bułka 2 łyżeczki jarzynki po 1/2 łyżeczki pieprzu, papryki słodkiej i ziół prowansalskich 6-7
czarrna od kuchniCześć Urlop był i się zmył. :( Niestety. Dwa tygodnie minęły jakby z bicza strzelił i już w poniedziałek wróciłam do pracy. Na zakończenie urlopu przygotowałam gulasz
blog.moje-pasje.infoSezonowy, pyszny i szybki obiad w 20 minut? Makaron! Tym razem z kurkami, tłustą śmietanką i odrobiną bekonu dla podkręcenia smaku, żeby nie było za słodko
Karo in the KitchenUwielbiam cukinię , Latem zawsze robię biesiadny bigos z cukinii. Jak tylko sięgam pamięcią, zawsze gotowałam bigos z cukinii na imprezy. Przypominają mi się studenckie czasy, gdzie
codojedzeniaCukinia po meksykańsku Cukinia faszerowana mięsem mielonym, fasolką, papryką, ryżem oraz sosem pomidorowym i zapiekana pod pierzynką z żółtego sera to wspaniały pomysł na smaczny i
Blog z Apetytemżeberka w pasku lub trójkąt 1 pomior 1 marchewka 1 cebula pół papryki kawałek ok 15 cm cukinii pół dyni hokkaido natka selera i pora sól
Gotowanie jest łatwe