Galaretki drobiowe w wersji mini – z dużą ilością warzyw i mięsa, a niewielką ilością buliony. Prawdę powiedziawszy dla mnie jest to przystawka rodem z PRL
KuchniaWeDwoje.plJajka można przygotować w różnej formie, tym razem zrobiłam jajka faszerowane marynowanymi pieczarkami. Są wyraziste i bardzo smaczne, lekko ostre za sprawą musztardy. Taki smaczny początek
KuchniaWeDwoje.plSos chrzanowy do mięs to gęsty i gładki sos o smaku chrzanowym – idealny do każdego rodzaju pieczeni i rolad. Czas wykonania: 20 min Ilość porcji
KuchniaWeDwoje.plSałatka z indykiem, selerem naciowym i żurawiną to świetne połączenie smaków. Słone mięso, chrupiący seler i słodka żurawina. Idealna sałatka na przyjęcia, którą można przygotować nawet
KuchniaWeDwoje.plSałatka z kurczakiem i jajkiem pierwszy raz jadłam u mojej koleżanki Anity (pozdrawiam Cie kochana ) i byłam nią mile zaskoczona Najczęściej sałatki z majonezem to wielki
KuchniaWeDwoje.plJajka faszerowane stanową piękną dekoracje Wielkanocnego stołu oraz ciekawe śniadanie na co dzień. Moja propozycja na farsz do jajek jest tuńczyk i chrzan. Czas wykonania: 30
KuchniaWeDwoje.plJajka faszerowane zielonym groszkiem to kolejny przepis na Wielkanocny stół. Jajka w tej wersji są dla osób dbających o zdrowie, bez majonezu i innych tego typu
KuchniaWeDwoje.plSałatka na krakersach, czyli przekładana krakersami sałatka jajeczno – rybna. Pewnie już miałaś okazję ją jeść lub słyszeć o niej. Ja przyznam się słyszałam o niej
KuchniaWeDwoje.plJajka faszerowane awokado – szybkie i bardzo proste w przygotowaniu, a dodatkowo zdrowe i dietetyczne. Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 4 sztuki (2 porcje) Składniki
KuchniaWeDwoje.plJajka faszerowane szynką z dodatkiem chrzanu, musztardy i suszonej śliwki. Moje ulubione – ostre i ciekawe z smaku:) Najlepiej smakują polane sosem. Czas wykonania: 20 min
KuchniaWeDwoje.plJajka faszerowane szpinakiem to bardzo szybki, smaczny sposób na świąteczną przekąskę lub śniadanie. Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 4 sztuki (2 porcje) Składniki: 2 jajka
KuchniaWeDwoje.plJajka w wiosennym sosie idealne na Wielkanocny stół! Gotowe w 20 minut! Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 4 Składniki: 4 całe jajka 1 żółtko 1
KuchniaWeDwoje.plJajka faszerowane pastą cytrynowo-bazyliową z groszkiem to dietetyczna wersja Świąt Jajka najlepiej podawać polane sosem np. chrzanowym, smakuje rewelacyjne! Czas wykonania: 20 min Ilość porcji
KuchniaWeDwoje.plW Święta Wielkanocne nie może zabraknąć oczywiście domowego pasztety. Naszym faworytem jest oczywiście ten z królika. Jest przepyszny! A na Waszych stołach zagości świeżo pieczony domowych
KuchniaWeDwoje.plJajka w kolorowym sosie to pyszne Wielkanocne i nie tylko śniadanie. Można podawać je na zimno jak i na ciepło. Czas wykonania: 20 – 40 min
KuchniaWeDwoje.pl