Dzisiaj kolejna inspiracja na upalne dni , tym razem z młodymi ziemniaczkami, które w takiej formie, czyli w mundurkach wprost uwielbiam. Zimą przygotowuję bardzo często sałatkę żydowską
Moja smaczna kuchniaW sklepach pełno jest różnej maści orzeźwiających napojów, niemal we wszystkich kolorach tęczy, w butelkach, puszkach czy kartonikach, w lato często sięgamy po te w lodówkach
Moja smaczna kuchniaLato sprawia, że znacznie częściej mam uśmiech na twarzy. Poranek na Targu Staroci w Bytomiu to magiczne miejsce, które każdy pasjonat, nie tylko gotowania powinien odwiedzić
Moja smaczna kuchniaDziwne, ekstrawaganckie a zarazem bardzo udane połączenie. Smaku tej potrawy nie da się odgadnąć ale jest on bardzo udany. Polecam zrobić tą potrawę póki sezon na
Mango PapajaWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Sałatka z rukoli, łososia i truskawek w towarzystwie orzechów włoskich i sera camembert to mój ostatni eksperyment
Marta GotujeNad ranem przeszła burza, trochę popadało i ogólnie pogoda zrobiła się przyjemniejsza. Nie jest upalnie a na termometrze za oknem jest własnie 22 stopnie w cieniu
Ewa w kuchniSuper prosty przepis na młodą kapustę na ciepło. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu. Składniki: główka młodej kapusty pół kostki masła 3-4 łyżki bułki
e-PrzepisyKulinarneJak co poniedziałek chcemy zaprosić Was na coś mniej kalorycznego, co po weekendowych szaleństwach pozwoli nam odetchnąć od ciężkich potraw... Dzisiaj do przygotowania dania użyłam produktu
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiTym razem mam dla Was przepis na gulasz warzywny. Jest tani, szybki i łatwy do zrobienia. Idealny na obiad. Można go podawać ze świeżym pieczywem. SKŁADNIKI
Tradycyjna kuchnia KasiW niedzielne przedpołudnie zapraszam na smakowite kotlety z kalafiora. Są szybkie, niedrogie i łatwe do przygotowania. SKŁADNIKI: 1 kalafior, 1 jajko, 3 łyżki bułki tartej
Tradycyjna kuchnia KasiMałże "tygryski" lubią najbardziej a jak są jeszcze uwędzone to są naj naj. Pizza to szybki i syty posiłek dla większości z nas ale
Moje Małe CzarowanieLato sprawia, że znacznie częściej mam uśmiech na twarzy. Poranek na Targu Staroci w Bytomiu to magiczne miejsce, które każdy pasjonat, nie tylko gotowania powinien odwiedzić
Moja smaczna kuchniaSkoro już mamy upieczony wegański biszkopt *klik* możemy albo zjeść go "na sucho" albo przemienić w jakieś ciasto...Ja wybrałam tę drugą opcję. Ponieważ mamy lato
chili & sugarNa dzisiejszy obiad polecamy Wam wszystkim dobrze znane kotleciki mielone, jednak są one w nietuzinkowej odsłonie. Do masy mięsnej polecamy dodać posiekany koperek
Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki„Czy ma pani młodą marchewkę”, spytała pewna pani w kolejce. Na stołach i blatach targowiska trudno czasem wyłowić obiekt poszukiwań. „Oczywiście, tu leżą”, wskazała sprzedawczyni i
Gotuj z Blue Raven