Ten przepis wymyśliłam na poczekaniu, miałam ochotę na coś słodkiego w lodówce duży słoik masła orzechowego, niestety w szufladzie tylko resztka płatków owsianych, znalazłam jeszcze różnego
zdrowa vege kuchniaZ cynamonem zazwyczaj jest tak, że albo się go nie znosi albo uwielbia, ja na szczęscie należę do tej drugiej grupy, od dziecka uwielbiałam mocno cynamonową
zdrowa vege kuchniaKiedy nie mam na nic czasu, a koniecznie zjadłabym jakieś ciepłe, pyszne domowe ciastko, zawsze wykonuję ten szybki deser, do którego przygotowania wystarczy wymieszać wszystkie składniki
zdrowa vege kuchniaPrzepis na life changing loaf of bread znajduje się chyba na każdym zagranicznym blogu, powstało wiele różnych modyfikacji podstawowej wersji, która pojawiła się na blogu My
zdrowa vege kuchniaWiem może nie jest to najpiękniejsze ciasto na świecie, ale dajcie mu szansę, ponieważ smakuje wyśmienicie, spód jest na bazie płatków owsianych i orzechów, a na
zdrowa vege kuchniaMiałam dzisiaj ochotę na pyszny, kremowy budyń jaglany, który powinien przypominać konsystencją budyń, a nie grudkowatą kaszę jaglaną, dlatego postanowiłam przygotować go w zupełnie inny sposób
zdrowa vege kuchniaDługo zastanawiałam się co zrobić na obiad, pomyślałam, może jakieś kremowe risotto pomidorowe, albo nie lepiej grzybowe, mocno kremowe z dużą ilością pieczarek, z podsmażoną cebulką
zdrowa vege kuchniaDzisiaj przepis na włoską zapiekankę, z makaronem, pomidorami, szpinakiem i mozzarellą, zrobioną z pysznego pełnoziarnistego makaronu i szpinaku w sosie jogurtowym, dzięki czemu zapiekanka jest przepyszna
zdrowa vege kuchniaDzisiaj przepis na kultowe creepy witches fingers czyli palce wiedźmy, idealne na haloween :) Chociaż w Polsce to święto nie jest hucznie celebrowane, to jednak przed wieloma
zdrowa vege kuchniaZrobiłam mini ciasteczka i planowałam zrobić z nich parfait, ale skończyło się na tym, że wrzuciłam je do puddingu i smakowało obłędnie !! mimo, że wyglądają niepozornie
zdrowa vege kuchniaTaki domowy ekstrakt waniliowy to świetna sprawa, dzięki niemu każde ciasto, ciastka, granola, gorąca czekolada, latte będą cudownie pachnieć i smakować wanilią, gotowy ekstrakt waniliowy jest
zdrowa vege kuchniaUwielbiam domowe krakersy, przede wszystkim dlatego, że zawierają tylko naturalne i bardzo zdrowe składniki, nie znajdziemy w nich konserwantów, utwardzanych tłuszczy roślinnych, mąki pszennej, cukru, emulgatorów
zdrowa vege kuchniaPróbowałam już wielu warzywnych kotletów, zarówno buraczanych, jaglanych, owsianych, szpinakowych, ciecierzycowych i wielu wielu innych, zazwyczaj mi smakowały (bardzo lubię wersję z ciecierzycą i suszonymi pomidorami
zdrowa vege kuchniaUwielbiam domową granole, najczęściej przygotowuję ją w niedzielę albo w sobotę przesypuje do dużego słoika i mam śniadanie na cały tydzień, nie ma nic lepszego na
zdrowa vege kuchniaMusaka, być może nie należy do najbardziej dietetycznie poprawnych dań, a do jej przygotowania potrzeba trochę czasu i naczyń, ale mogę wam powiedzieć, że jest tak
zdrowa vege kuchnia