troppa - 1 przepisów

Pieczony budyń amaretto (Budino agli amaretti) 224

pentolino il latte, poi lasciatelo intiepidire. In una ciotola mescolate gli amaretti sbriciolati, lo zucchero, le uova, il tuorlo e il cacao. Sbattete il tutto senza fare entrare troppa aria. Per ultimo a ggiungete il latte. Mescolate bene tutti gli ingredienti. Masę  budyniową przelewamy do formy. Budyń  pieczemy w kąpieli wodnej ok. 30-35 minut w piekarniku

La grande e la piccola cuoca

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję