Od dawna wiadomo, że surowe warzywa mają najwięcej wartości odżywczych. Nie inaczej jest ze szpinakiem, który jest bogaty w witaminę C. Poniższy koktajl to źródło witamin
Szybko Tanio SmaczniePonieważ miałam w domu dość sporą ilość roszponki postanowiłam wypróbować jak sprawuje się w koktajlach. Okazało się, że tak jak szpinak nadaje piękny kolor, a
Sto kolorów kuchniTo coś co można zrobić z tego co jest akurat pod ręką, Często kiedy mam ochotę na coś, a sama nie wiem na co biorę owoce
Polska ZupaDzisiaj 17 marca, czyli obowiązkowo zielony wpis. Tym razem zapraszam na zielony, lekko słodki koktajl. Idealny na drugie śniadanie. Ja zabieram ze sobą go
Sto kolorów kuchniTakie informacje o buraku, wyczytałam w sieci: Burak w każdej postaci wzmacnia odporność organizmu na choroby, zwłaszcza wirusowe. Jeśli więc dopadn ie nas grypa, czy też
Kuchnia w opałachDziś propozycja na pyszny koktajl malinowy, z ciekawym dodatkiem w postaci masła orzechowego :) Trzy razy S - słoneczny, słodki, szybki! :) Składniki: 3/4 szklanki rozmrożonych malin 4 łyki
Chocolate Muffin BlogJak dobrze wstać, skoro świt... I jeść przepyszną jajecznicę. Made by Stwórca. I mieć podaną. Niestety nie do łóżka. Ale popracujemy i nad tym :P
bastalenaZamiast zwyklego soku pomaranczowego na sniadanie,lepiej zmiksowac kilka owocow w calosci i zjesc bardzo pozywnego "drinka".Jest to wlasciwie gesta pulpa owocowa i o to
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Po tym "drinku" poczujesz sie lzej i mlodziej.Taki zastrzyk energii przyda sie kazdemu z nas na wiosne.To prawdziwa odnowa biologiczna dla naszego organizmu.Oczyszcza,uzdrawia i odchudza.Smakowitosc
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Nieprzetworzonych,surowych owocow nigdy nie za wiele ! Gdy spozyjemy je w tej postaci ,obdarza nas ogromem swych dobroczynnych wlasciwosci.Nie polecam dodatku cukru do tego
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Niezwykle gęste, pożywne i jakie smaczne. Nie będę się rozpisywać, bo nie ma o czym. Po prostu przygotujcie sobie na śniadanie. Składniki: pół
Sto kolorów kuchniBo zdrowie jest najważniejsze :) Składniki: sok z 2 jabłek, 1 łyżka soku z pokrzywy Zielona tłocznia, mała garść natki pietruszki z łodygami, 2-3 listki świeżej
Aga w kuchniPierwszy samodzielnie wyhodowany jarmuż. Buzia się sama uśmiecha, a głowa pełna pomysłów. Wyrósł pięknie. Głównie zielony, ale ten fioletowy też, chociaż mniej okazały
Sto kolorów kuchniDietetyczne orzeźwienie, słodko- kwaśne, gaszące pragnienie, jednym słowem - IDEAŁ ;-) SKŁADNIKI: - 1/4 średniego arbuza schłodzonego w lodówce - koszyczek porzeczek czerwonych - 4 słodziki - 5 kostek lodu opcjonalnie - świeże
SMYKWKUCHNI