Wydawać by się mogło, że tak duże warzywo nie może się dopiec dobrze w całości. Nic bardziej mylnego. Kalafior pieczony w całości jest miękki w środku
Zielona KuchniaDziś przedstawiam coś absolutnie przepysznego. Obłędna marchewka glazurowana cukrem z imbirem, sosem sojowym i octem balsamicznym na pewno przypadnie do gustu całej rodzinie. Ja podaję ją
karmelowyNigdy wcześniej nie przygotowywałem w ten sposób tej przystawki. Roladki z hummusem to bardzo ciekawa propozycja na przystawkę na każde przyjęcie. Przy okazji jak będziecie ją
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Witajcie. Każda modyfikacja sałatki brokułowej z fetą jest mile widziana. Tym razem z dodatkiem selera naciowego. Bardzo pyszna. Polecam! Składniki: 1 brokuł 1 opakowanie sera sałatkowego
Kuchnia domowa AniWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 5-7 Składniki: 8 średniej wielkości ziemniaków, większa cebula czerwona, 2 duże
JejKuchniaMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Surówka z czerwonej, kiszonej kapusty to samo zdrowie. Kiszonki zawierają mnóstwo witamin (z grupy B oraz A, C, E i …
My Blueberry CornerNa trochę większy głód poleca się sałatka z burakiem i polędwiczką. Idealny posiłek na lunch do pracy lub kolację po treningu. Warzywa, pyszny dressing słodko- kwaśny
Mango PapajaSałatka gyros to dużo warzyw, dobrze doprawione kąski kurczaka i sos. Wszystko w jednej, przeźroczystej misie - niby trochę oddzielnie a jednak razem. Barwnie, chrupiąco i pysznie
Smaczna Pyza300 g kapusty pekińskiej, 2 twarde, soczyste jabłka (u mnie ligol), sok z cytryny, 1 łyżka miodu wielokwiatowego, cukier, olej rzepakowy, Kapustę pekińską poszatkować. Jabłka obrać
królestwo garówSKŁADNIKI: 300g szynki tradycyjnej firmy HAŃDEREK 100g sera żółtego pół puszki kukurydzy puszka czerwonego grochu 2 papryki czerwone 1 łyżka natki pietruszki 180g makaronu 1 łyżeczka
Dziś Ja gotujeDzisiaj mam dla Was pomysł na pyszną i bardzo prostą przekąskę na imprezkę, mianowicie pomidory malinowe pod pierzynką. Można ją zrobić na dwa sposoby, jeden najprostszy
SMYKWKUCHNIW Wigilię na polskich stołach często podaje się kapustę z grochem i grzybami, lub samą kapustę z grzybami. Obie są pyszne i bardzo lubiane. Ja postanowiłam
Moja DelicjaSKŁADNIKI: 500g szynki białej firmy Hańderek 200g sera żółtego pół puszki kukurydzy duży słoik selera (840g) puszka zielonego groszku 1 ogórek kiszony 1 łyżka natki
Dziś Ja gotujeHej! Do skosztowania tatara ze śledzi nikogo nie trzeba namawiać. Ja zaś namawiam Was do przygotowania tego specjału. Potrzebujemy: Czytaj więcej »
Tylko pyszniePak choi to inaczej kapusta chińska. Smakuje trochę jak kapusta, trochę jak sałata rzymska, coś po środku. Można ją jeść smażoną, gotowaną, blanszowaną, ale i na
Pichceniomania