Znakomicie zastępuje surówkę z młodej kapusty. Warto spróbować. Składniki : -kilka liści kapusty pekińskiej -marchew -jabłko -kawałek pora -posiekany koperek -sól, cukier, olej Oddzielamy liście
Maminek kulinarnyWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 7 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 3 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-4 Składniki: 3 średnie ogórki kiszone, większy ząbek czosnku, mała cebula
JejKuchniaSkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaTaką mam dziś dla Was świeżą sałateczkę z zielonych ogórków z szynką, czerwoną quinoą, kaparami, porem i domowym majonezem. Prosto i smacznie :) Zjadłam trochę na
Quinoa Raz!Surówka z białej kapusty z piklami i sosem musztardowym Składniki: ok. 1/4 główki białej kapusty Pół słoiczka 300 ml pikli / w zamian mogą być kiszone ogorki
W Moim Magicznym DomuPrawdziwy sałatkowy Hit ostatnich lat;) Świetna na imprezy, świetna na co dzień. Ten dodatek do mięsa jest chyba jednym z najczęściej przyrządzanych surówek u mnie w
Smaki Na TalerzuSkładniki 4 duże ziemniaki 8 jaj na twardo, posiekane 1 zielona papryka, pokrojona na małe kostki 1żółta cebula pokrojona na małe kostki 2 żebra selera siekane
w mojej kuchniWspaniała do obiadu , wspaniała jako lunch do pracy , jak również na kolację :) Polecam ją wypróbować , potrafi zaspokoić głód w mgnienia oku :) A oto co potrzeba do
Różne smaki w kuchniJest wyśmienita a tak tradycyjna i prosta! Surówka do obiadu. Ostrzejsza w smaku i wyrazista, pasuje do dań z ziemniaków, gulaszy, mięsnych pieczeni, kotletów. Do tego
Zasmakuj KuchniHej! Dzisiaj przepis na samo zdrowie, a mianowicie surówkę z dodatkiem kiszonego buraka. Kiszonki to polska specjalność, szeroko znane są nasze ogórki czy kapusta. Buraki natomiast
Tylko pysznieSkładniki: 250 g paluszków surimi 5 średnich ogórków kiszonych 1 czerwona papryka 5 jajek 400 g kukurydzy z puszki pęczek koperku pęczek grubego szczypiorku 3 - 4
Qchnia po prostuSalsa to gęsty soso-podobny twór, którego pochodzenie udokumentowano już w czasach Inków, Azteków i Majów. Bazą salsy są zawsze pomidory , słodkie i ostre papryki i
Karo in the KitchenSurówka powstała, jako dodatek do orientalnego, mięsnego dania. Świetnie skomponowała się z ostrym i słonym smakiem, więc postanowiłam ją wypróbować i w innych zestawieniach- sprawdziłam się
PichceniomaniaHej! Propozycja przystawki do obiadu. Pyszna i w sumie klasyczna już surówka. Spróbujcie, bo warto ją zrobić. Potrzebujemy: Czytaj więcej »
Tylko pysznieObiad na szybko? Proszę bardzo👆👆 Idealne również na wynos do jednego pudełeczka, które można spożywać na zimno. Z sosem czosnkowym, warzywami i jesteśmy syci na kilka
Zdrowie i pysznie na talerzu