Składniki: fasolka szparagowa (garść ugotowanej) bułka tarta (4 łyżki) margaryna (2 łyżki) Czas przygotowania: 10 min (+ewentualny czas na gotowanie fasolki, ja miałam taką ze słoika
Weganka gotujeSkładniki: cebula (1 szt. duża) kapusta włoska (2 liście) zielona papryka (1/2 szt.) suszone pomidory (5 szt.) papryczka pepperoni (1/4 szt.) sól pieprz oliwa z oliwek
Weganka gotujeMoja dzisiejszy propozycja na smaczny obiad to smażone, lekko pikantne skrzydełka w panierce i surówka z kalarepy, marchwi i sałaty. Składniki: Skrzydełka: 8 skrzydełek z kurczaka
e-PrzepisyKulinarnePatrząc na tytuł pomyśleliście: „będzie gorąco”. Jednak nic z tego. Z kurczaczego porno zostanie tylko kurczak. Można też bardziej światowo cziken. No i będzie
slodkokwasnaplSzybka do przygotowania, lekka, pełna witamin suróweczka z kalarepki i jabłka. Lubicie?Surówkę podałam na talerzu PARYS- PORCELANA BOGUCICE Składniki: 2 kalarepki 1 jabłko
Z Majeczką w kuchniSkładniki na 2 porcje: ser kozi w roladzie rukola 1/4 granata 3 łyżki żurawiny ze słoiczka 1 łyżka octu balsamicznego garść płatków migdałowych oliwa z
Moja Galeria SmakuSkładniki: pół sałaty lodowej ogórek zielony 2 ogórki korniszony 1 filet z kurczaka 100 g mozzarelli koperek bazylia 1 łyżeczka miodu 1 łyżeczka musztardy olej
Moja Galeria SmakuSkładniki: ulubiony miks sałat pomidorki koktajlowe filet z kurczaka mozzarella 2 łyżki octu winnego białego 4 łyżki oliwy sól, pieprz Filet z kurczaka usmażyć na niewielkiej
Moja Galeria SmakuSkładniki: puszka kukurydzy puszka ananasa słoik selera konserwowego por 4 ugotowane jajka 3 łyżki majonezu sól, pieprz Pora pokroić w cieniutkie paseczki. Seler, kukurydzę, ananasa odcedzić
Moja Galeria SmakuSkładniki: 100 g szpinaku 1 pomarańcza pół melona około 250-300 g 1 grejpfrut kilka plastrów szynki szwarcwaldzkiej 1 cebulka dymka Dressing: 1 łyżka octu balsamicznego
Moja Galeria SmakuSkładniki: 1 słoik śledzi w zalewie octowej 140 g fasoli czerwonej z puszki 140 g kukurydzy konserwowej 140 g marchewki konserwowej 3 kawałki papryki marynowanej
Moja Galeria SmakuSkładniki: 1 filet z kurczaka (około 220g) 1/2 główki sałaty lodowej 1 średnie mango 1 cebulka dymka papryczka chili (opcjonalnie) 1 łyżeczka oliwy Sos: 100
Moja Galeria Smaku