Składniki: puszka kukurydzy 0,5 kapusty pekińskiej 4 ogórki konserwowe 1 filet z kurczaka przyprawa gyros keczup majonez Sposób wykonania: Filet z kurczaka umyć i pokroić
Przepisy kulinarne babci AntoninySkładniki: 1 średnia kapusta pekińska; 1 duża marchewka; 1 duże jabłko; 1/2 średniej, czerwonej papryki; 1/2 szklanki drobno posiekanego szczypiorku; 6 plastrów ananasa z zalewy (z
Gospodyni MiejskaU mnie ostatnio znowu królują śledzie. Ostatnio były na grillu , a dziś proponuję lekko ostre, chrzanowe z rodzynkami. Polecam. Takie śledziki to doskonała propozycja na zakrapiane
Kuchnia z widokiem na ogródNajczęściej traktujemy go jak kwaśny owoc i dodajemy do słodkich... Artykuł RABARBAR NA SMUKŁĄ SYLWETKĘ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESkładniki: 4 filety śledzia a'la matias 2 buraki kiszone (przepis na nie znajdziesz tutaj ) pół pęczka dymki 4 jajka 3 łyżki majonezu pieprz Sposób
Qchnia po prostuSzparagi są teraz najsmaczniejsze i w najlepszej cenie, trzeba korzystać z tego dobrodziejstwa! Dziś prezentuję doskonały dodatek do każdego dania głównego, podsmażone szparagi podane z chrupiącym
karmelowyWitam serdecznie Chciałabym podzielić się przepisem na pyszną surówkę z młodej kapusty i ogórka. Surówka jest bardzo smaczna i zdrowa, idealnie nadaje się do podania na
Uwaga Babcia GotujeProsty przepis na pyszną surówkę z młodej kapusty, ogórka i koperku. Jedna z najprostszych i najlepszych. W sezonie letnim nie może jej zabraknąć na stole. Można
e-PrzepisyKulinarnePyszna sałatka, polecam bardzo. Tortellini ugotować w osolonej wodzie jak pisze na opakowaniu. Odcedzić i przelać zimną wodą pod kranem. Dokładnie odcedzić. Pomidorki i ogórka umyć
Kuchnia PokoleńSkładniki: 85 dkg buraków 1/2 cytryny 3 g soli 2 dkg cukru 1 łyżka masła 1 łyżka mąki pszennej Sposób przygotowania: Buraki wyszorować, ugotować w
Przepisy kulinarne babci AntoninySmaczny i szybki dodatek do obiadu. Dla mnie to punkt obowiązkowy wiosennych surówek. 1 sałata masłowa pęczek rzodkiewek pęczek szczypiorku 180 g kwaśnej śmietany 18
Smaki Na TalerzuSKŁADNIKI 300 g zielonych szparagów 200 g truskawek 100 g rukoli 50 g orzechów włoskich 1 awokado 1 czerwona cebula 3 łyżki oliwy extravergine
La grande e la piccola cuocaPorcja dla 4-6 osób Potrzebujemy: pól sałaty masłowa 3 pomidory 3 ogórki gruntowe 2 pędy selera naciowego 5 cm białej części pora 1 czerwoną paprykę
Kolejny blog o gotowaniuSkładniki: 1 (pojedyncza) pierś z kurczaka 1/2 szklanki kukurydzy z puszki 1/2 czerwonej fasoli z puszki 1/2 papryki czerwonej 1/4 główki sałaty lodowej 2 łyżki pokrojonego
Qchnia po prostuChoć pogoda w weekend majowy nie sprzyjała grillowaniu, wierzę, że wiosna jeszcze nas zaskoczy i dzisiejszy przepis prędzej czy później Wam się przyda. A jest to
Chilli Czosnek i Oliwa