S k ł a d n i k i: (dla 2-3 osób) - 1 puszka czerwonej fasoli - 1 duża garść endywii - 5 ogórków małosolnych - 0
Gocha gotuje!Można użyć dowolnych warzyw, a zamiast ciecierzycy fasolę. Smacznego! Składniki: 1 duża czerwona papryka 1 duża żółta papryka ½ główki sałaty lodowej ½ puszki kukurydzy 1 dojrzałe awokado
Qlinarnie i QlinarnieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiSkładniki: 1 duży por (biała część); 3 średnie marchewki; 2 duże jabłka; 3 - 4 łyżki majonezu; Sól; Pieprz. Sposób przygotowania: Pora, marchewki i jabłka umyć i
Gospodyni MiejskaSkładniki: 1 duży korzeń chrzanu (o wadze 250 g); 3 łyżki soku z cytryny lub octu spirytusowego 10 %; 1/2 łyżeczki soli; 1/2 łyżki białego cukru; 1/3
Gospodyni MiejskaSkładniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i
Kulinarne przemysleniaSurówka z czerwonej kapusty po koreańsku Bardzo lubię surówki z kapusty w słodkiej marynacie z dodatkiem czosnku i owocowego octu. Mają niepowtarzalny, intensywny smak i
Trzeci talerzCzytałam ostatnio artykuł, który traktował o zaginionej wiedzy. A dokładnie o wiedzy, która nie została nigdzie zapisana, bo „przecież wszyscy to wiedzą”. Jako przykład podano
Gotuj z Blue RavenJajka mimoza” to popularna francuska przystawka z gotowanych jajek, faszerowanych farszem z żółtek wymieszanych z majonezem i krewetkami, i posypanych z wierzchu rozdrobnionym żółtkiem, które wyglądem
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaPlacki ziemniaczane chodziły za nami od dłuższego czasu i nadszedł moment kiedy w końcu je zrobiliśmy - użyliśmy do ich przygotowania nowość na warzywnym rynku - makaronu warzywnego
Plate of Joy