JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO

JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO

JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO

  JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO Zamiast pisanek proponuję Wam dzisiaj prosty przepis na jajka faszerowane pastą z awokado, które możecie dla odmiany przygotować na wielkanocne śniadanie.   Dla 6 osób   Przygotowanie: 10 min. Gotowanie: 10 min.   6 jajek 3 dojrzałe awokado 4 łyżki majonezu 2 szczypty mielonej papryki 6 gałązek pietruszki lub drobnego szczypiorku Odrobina soku z cytryny Sól, pieprz Sos tabasco (opcjonalnie)   Jajka ugotuj na twardo, pozostaw do ostudzenia. O bierz ze sko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.