JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO
JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO
JAJKA Z FARSZEM Z AWOKADO Zamiast pisanek proponuję Wam dzisiaj prosty przepis na jajka faszerowane pastą z awokado, które możecie dla odmiany przygotować na wielkanocne śniadanie. Dla 6 osób Przygotowanie: 10 min. Gotowanie: 10 min. 6 jajek 3 dojrzałe awokado 4 łyżki majonezu 2 szczypty mielonej papryki 6 gałązek pietruszki lub drobnego szczypiorku Odrobina soku z cytryny Sól, pieprz Sos tabasco (opcjonalnie) Jajka ugotuj na twardo, pozostaw do ostudzenia. O bierz ze sko... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Autor
Angie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
awokado, francuskie, mielone, majonez, papryka, pasty, pasta, śniadania, sosy, śniadanie, jajka faszerowane , salatka z jajkiem, jajka z farszem, przystawki, sałatki, sałatka, awokado sałatka, papryka faszerowana, sałatki wielkanocne, sałatka z majonezem, sałatka z papryki
Inne przepisy z Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Dodaj komentarz