sałatka - 51095 przepisów (strona:2756/3407)

TARTELETKI Z TUŃCZYKIEM I KAPARAMI 100

Dzisiaj polecam Wam przepis na pyszne tarteletki z tuńczykiem i kaparami, które dzięki słono-kwaśnemu smakowi, nadadzą im bardziej wyrazistego charakteru. Jeśli wolisz, możesz użyć do

Smaki Francji współczesna kuchnia francuska
Surówka z kopru włoskiego 74

Koper włoski należy do tej grupy roślin, których praktycznie każdą część można wykorzystać w kuchni. Z bulw przyrządza się surówki, zapieka, grilluje. Owoce wykorzystuje się do

MeCooks
Surówka z białej kapusty w zalewie słodko-winnej 84

  Tą surówkę mogę jeść o każdej porze roku, chrupiąca, aromatyczna, im dłużej stoi, tym jest lepsza. Przechowywana w lodówce może stać do 2 tygodni

Bułka z Chlebem
Surówka z czerwonej kapusty i czarnej rzepy 95

No to zrobiło się w naszej misce zdrowo, pysznie, pożywnie i odżywczo. Surówka jest mega pyszna i szybko ją zrobicie, potem to już tylko zajadać. Polecam

Moje Małe Czarowanie
Australijskie placki ziemniaczane z guacamole 86

Australijskie placki ziemniaczane z guacamole to placuszki zrobione z tłuczonych ziemniaków z dodatkami jajek, mleka i mąki. Powstaje coś pomiędzy pankejkami a plackami ziemniaczanymi – pyszne

Flymetothespoon
Surówka z kopru włoskiego 106

Koper włoski należy do tej grupy roślin, których praktycznie każdą część można wykorzystać w kuchni. Z bulw przyrządza się surówki, zapieka, grilluje. Owoce wykorzystuje się do

MeCooks
Surówka z czerwonej kapusty – do przechowywania w lodówce lub pasteryzacji 96

Surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kapusty włoskiej, marchewki i cebuli to bardzo smaczny dodatek do obiadu czy pieczonych mięs. Dodanie włoskiej kapusty nie jest konieczne

e-PrzepisyKulinarne
Surówka z czerwonej kapusty – kuchnia podkarpacka 77

Surówka z czerwonej kapusty – kuchnia podkarpacka Kapusta to obok ziemniaków najpopularniejsze warzywo w podkarpackiej kuchni. Jednak czerwona kapusta nigdy nie podbiła tych terenów i do dzisiaj

Trzeci talerz
Marchewka z groszkiem na ciepło do obiadu 120

 Marchewka z groszkiem kojarzy mi się z przedszkolem i stołówką wczesnoszkolną. Takie danie z dzieciństwa. Wtedy nie bardzo ją lubiłam, teraz uwielbiam i o dziwo

Kuchnia z widokiem na ogród
Podpłomyk z serem korycińskim i olejem z czarnuszki 73

Podpłomyk z serem korycińskim i olejem z czarnuszki to pomysł na szybki obiad albo kolację. Coś jak błyskawiczna i zdrowsza pizza – tym razem w wersji

Flymetothespoon
Koreańskie łatwe kimchi – Mak Kimchi 122

Przepisów na tradycyjne koreańskie kimchi jest tyle, ilu kucharzy – pora na mój. Udało mi się po kilku ładnych latach znaleźć zeszyt, w którym spisałam swoje wypróbowane

Karo in the Kitchen
Surówka z kapusty pekińskiej i marynowanych patisonów 86

  Składniki: 1/2 kapusty pekińskiej 8 marynowanych patisonów 100 g rukoli 1/2 cebuli 1/2 puszki kukurydzy 1 duży jogurt grecki 3 łyżki soku z cytryny sól

Qchnia po prostu
Surówka z kiszonej kapusty i ogórków 77

Prosta i pyszna surówka, pełna witamin z kiszonek. Idealna jako dodatek do drugiego dania. Można również samodzielnie ją podjadać. Najlepiej smakuje podana z ziemniakami i ulubionym

Izabelawkuchni
Carpaccio wołowe 89

CARPACCIO WOŁOWE Z RUKOLĄ I SOSEM, to propozycja dla osób... Artykuł Carpaccio wołowe pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Surówka z selera i ogórków kiszonych 389

  Składniki: 1 mały seler lub 1/2 dużego 3 ogórki kiszone 1/2 pora (biała część) 1 jabłko 3 łyżki śmietany 18% 2 łyżki majonezu sól, pieprz

Qchnia po prostu

Proponowane wyszukiwania