salami - 2500 przepisów (strona:129/167)

O zajęciach w szkole cukierniczej. Część druga 165

momentu, gdy skończyłam mój grundforløb , czyli pierwszy etap szkoły cukierniczej, minęło już pół roku. Pamiętam, jak wychodząc z sali egzaminacyjnej, ledwo trzymałam się na nogach. Gdy usłyszałam magiczne zdałaś , a zaraz po nim na dziesiątkę , uśmiechnęłam się grzecznie i podziękowałam, ale serce fikało mi koziołki z radości. Udało się!   Później szukałam praktyk; ze względu na wiek (powyżej dwudziestu pięciu

Pożeraczka, czyli raz adobrze
Szakszuka z jarmużem 188

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Schab duszony w sosie musztardowym 154

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
jak na święta. 173

Pudding z kaszy manny z makiem; pomarańczą i syropem klonowym  obieranie pomarańczy nie jest moim życiowym powołaniem   próba poloneza na sali.. będzie zabawnie

More food, love and dreams
Gniazdka 110

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Krem z pora i topinamburu 123

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Łódeczki z cykorii 158

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kanapka ze śledziem 128

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Pszenny chleb z rodzynkami 82

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Różowy piegusek 117

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Wieprzowe ragout z brukselką 87

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Sól - jaką wybrać i jak stosować 145

dowódców legionów rzymskich. Charakteryzuje się płaskimi kryształkami soli.Ma krystalicznie czysty morki smak.Należy ją stoswać na krótko przed serwowaniem potrawy. Fleur de la sel (fr) lub Flor de sal (hiszp) czyli kwiat soli morskiej jest produkowany w krajach basenu Morza Śródziemnego, Portugalii i Indiach. Powstaje przez powolne odparowywanie wody morskiej z płytkich basenów (zwanych salinami) pod wpływem słońca i wiatru

Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Chrupiąca sałatka 98

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Palmiery na dwa smaki 130

czekaliśmy na nie hm...nigdy nie zrozumiem przemijania. Teraz trzeba pomyśleć o zbliżającym się Sylwestrze, a co za tym idzie o serwowanym jedzeniu(pomijam tych co bawią się na sali). Dziś chciałam zaproponować fajną, szybką i smaczną przekąskę. Banalną, bo z ciasta francuskiego ale też oryginalną, gdyż z niezwykłymi połączeniami. Dwa różne smaki i tutaj naprawdę ciężko się zdecydować, który

Kubki smaku
Wesołych Świąt! 118

czas radości, czas bliskości, czas spokoju wszystkich nas. Samych magicznych, szczęśliwych godzin, minut i sekund w Święta i w Nowym Roku życzy Agnieszka:)   Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku

Proponowane wyszukiwania