Kuchnia Improwizowana na X Lubelskim Festiwalu Nauki

Kuchnia Improwizowana na X Lubelskim Festiwalu Nauki

Kuchnia Improwizowana na X Lubelskim Festiwalu Nauki

Co się rzuciło pierwej na oczy? Oczywiście plakat jednego z wielu wydarzeń w ramach X Lubelskiego Festiwalu Nauki. Przeczytałem i pomyślałem, że nie do końca wiem o co chodzi. Przypomniało mi się flagowe sformułowanie z liceum z lekcji języka polskiego - co autor miał na myśli? A że czas i miejsce odpowiadające więc zajrzałem.  I co? Jak wypadło dzisiejsze wydarzenie pod nazwą Kuchnia Improwizowana? Podczas niemalże 2-godzinnego spotkania improwizowali w improwizowanej kuchni Przemysław Lewicki i Marek Majero... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

polędwiczki wieprzowe, bita śmietana, impreza, kotlet, polędwiczki, polędwiczka, ciekawe przepisy, kotlety, schabowe, sosy, zakąski, dipy, babeczki, ser, polędwiczki w sosie, polędwiczki wieprzowe w sosie

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.