Pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym 126zabieliłam. Podgrzałam jeszcze chwilkę i zdjęłam z ognia. Koperek posiekałam i dodałam do potrawy. Przemieszałam i odstawiłam na kilkanaście minut, by wszystko przeszło smakiem. Podawałam z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej. Smacznego! Lidka tak wyglądały przed podaniem obsmażyłam pulpety podlałam wodą i gotowałam ok. 15 minut Artykuł Pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym pochodzi
Pieprzyć z Fantazją
Owsianka z granatem na mleku ryżowym 150Wiem, wiem zaraz ktoś napisze w komentarzu, że nie ma mleka ryżowego więc ja piszę od razu, może być napój ryżowy. Jak zwał, tak zwał aby było to z ryżu. Pestki granatu to idealne połączenie z mlekiem ryżowym, polecam. Owsianka na śniadanie. CZYTAJ DALEJ
Moje Małe Czarowanie
Sałatka Czapka Mikołaja 166Sałatka Czapka Mikołaja – to prosta i szybka sałatka z tuńczykiem i ryżem pod postacią mikołajkowej czapeczki :) Polecam ją zwłaszcza w okresie bożonarodzeniowym. Zaś w środku roku można po prostu wszystkie składniki ze sobą wymieszać i zajadać The post Sałatka Czapka Mikołaja appeared first on KulinarnePrzeboje.pl
Kulinarne Przeboje
Siekane kotleciki z piersi kurczaka i pieczarek 162dokładnie. Łyżką nakładałam placuszki na gorący olej na patelni. Smażyłam z obu stron na złoty kolor. Świetnie te kotleciki smakują z sosem tzatziki. Tym razem podałam je z ryżem i warzywami. Świetne! Smacznego! Lidka Artykuł Siekane kotleciki z piersi kurczaka i pieczarek pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją
Pieprzyć z Fantazją
Trufle czekoladowe z przyprawami korzennymi 168adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); To też może Cię zainteresować: → Trufle czekoladowe → Trufle z orzechów włoskich → Kartofelki marcepanowe z suszonymi śliwkami i cynamonem → Kuleczki sezamowe w karmelowej skorupce → Czekoladowe kulki z ryżu preparowanego z orzechami włoskimi
Oryginalny smak
Top 10 pomysłów na świąteczny obiad 184miękkie, aromatyczne i z chrupiącą skórką. Takie udka możecie podać z ziemniakami lub kopytkami. 9. Duszone kawałki kurczaka podane z lekko pikantnym sosem pomidorowym . Danie najlepiej smakuje podane z ryżem lub ziemniakami. Polecam przygotować. Mascarpone możecie zastąpić słodką śmietaną. 10. Pyszne, soczyste udka z kurczaka faszerowane szpinakiem i żółtym serem . Będą idealne na niedzielny obiad. Takie udka są trochę
Ugotować
Pałki kurze nadziewane szparagami i serem camembert 162Bardzo wszystkim smakowało, idealne na kolację czy obiad dla gości i rodziny. Podać to danie z makaronem, ryżem lub ziemniakami. Jeśli ma być to wersja na imprezowa, to dodać mniej wody i gotować do momentu odparowania nadmiaru płynu. Przygotowanie szparag – odłamać zdrewniałe końcówki, wrzucić je do małego garnuszka. Wlać 1/2 szklanki wody, dodać odrobinę soli, odcięte łodyżki od koperku
Kuchnia Pokoleń
Top 10 świątecznych mini słodkości 194kupne słodycze. 9. Czekoladowe szyszki. Proste małe, słodkie przekąski - które jesteśmy w stanie przygotować tylko i wyłącznie z trzech składników! Jeżeli lubicie bardziej czekoladowe desery - to dodajcie trochę mniej ryżu preparowanego. 10. Domowa czekolada z orzechami przygotowana na bazie mleka w proszku
Ugotować
Królik w śmietanie – przepis 166królika podajemy z frytkami i np. sałatką coleslaw Smacznego. królik w śmietanie Zapraszam również do skorzystania z innych przepisów: Dorsz pieczony z koperkiem Śledzie w sosie koperkowym Zapiekanka z ryżem, brokułem i kurczakiem Karczek pieczony w rękawie foliowym Artykuł Królik w śmietanie – przepis pochodzi z serwisu Księga Smaku
Księga-Smaku
Kaszotto z dynią, indykiem i fetą 139Dziś mam dla Was ostatni przepis z wykorzystaniem dyni, a w kolejne dni zasypię Was przepisami na świąteczne przysmaki, między innymi na najlepsze pierogi i uszka
Be Fit Be Strong
Siekane kotleciki z piersi kurczaka i pieczarek 231dokładnie. Łyżką nakładałam placuszki na gorący olej na patelni. Smażyłam z obu stron na złoty kolor. Świetnie te kotleciki smakują z sosem tzatziki. Tym razem podałam je z ryżem i warzywami. Świetne! Smacznego! Lidka
Pieprzyć z Fantazją
Paluszki rybne 132jednolitą masę. Wilgotnymi dłońmi formować z masy nieduże płaskie placuszki. Panierować w rozmąconym jajku i bułce tartej. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. 2. Placuszki podawać z ryżem i surówką warzywną. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
Danka Pichci