Przepis na : obiad
Bardzo wszystkim smakowało, idealne na kolację czy obiad dla gości i rodziny. Podać to danie z makaronem, ryżem lub ziemniakami. Jeśli ma być to wersja na imprezowa, to dodać mniej wody i gotować do momentu odparowania nadmiaru płynu. Przygotowanie szparag – odłamać zdrewniałe końcówki, wrzucić je do małego garnuszka. Wlać 1/2 szklanki wody, dodać odrobinę soli, odcięte łodyżki od koperku, vegetę. Gotować 10 minut. Odstawić do momentu aż będzie potrzebny wywar. Następni przelać przez sitko i wywar wykorzyst... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl