"Szybkie przekąski. 3 składniki/15 minut" to książka, która sprawdzi się nie tylko w przypadku osób zabieganych, mających mało miejsca w kuchni, czasu oraz pieniędzy. To
Di gotujeDziś chciałabym podzielić si ę z Wami przepisem na zmodyfikowan ą wersj ę tradycyjnego hummusu. Zamiast tahiny dodałam podsmażoną cukini
La grande e la piccola cuocaJak wiadomo każda sałatka powinna być delikatnie skropiona oliwą, albo sosem sałatkowym. Dziś pokażę Wam jak w prosty sposób przygotować sos musztardowy, który idealnie będzie pasował
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Pyszne BLT (bacon, lettuce, tomato) wzbogacone o dodatek awokado oraz mozzarelli, przeniesione do placków tortilli. Bardzo fajna opcja kolacyjna. Niestety, do lunch boxa, czy nawet wcześniejszego
Smaki Na TalerzuOpis Chłodnik z buraków z jajem: Chłodnik z buraków z jajem to idealna propozycja na obiad czy kolację w upalne letnie dni. Chłodnik jest bardzo szybki
FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarneCześć! Zdarzyło mi się polędwicę łososiową kupować w sklepie. Nie przepadałam jednak za nią dopóki nie skosztowałam takiej wędliny zrobionej w warunkach domowych. Okazało się, ze
Pieprzyć z FantazjąNaleśniki ze szpinakiem i fetą to bardzo uniwersalne danie, które można podawać w każdą porę dnia, na ciepło i na zimno. Dzięki dodatku łososia wędzonego danie
A to pestkaPomysł na ten hummus pochodzi z gotowego produktu który kupiłam w sklepie! Czasem wybieram nowe dla mnie ale ciekawe produkty i te najlepsze sama próbuję powtórzyć
nietylkopasta.plEkspresowe i smaczne danie inspirowane meksykańskimi smakami. Tym razem burrito zrobiłam z cukinią, wyszło smaczne i pożywne , idealnie sprawdzi się na ciepła przekąskę w letnie
Wanilia i Kardamon01.07.2019 Przekąski grillowe tzw” poczekajki “cieszą się u mnie powodzeniem. To świetny pomysł na przerywnik pomiędzy daniami z grilla. Marchewka nadziewana bardzo apetycznie wygląda
gotuj ze mnąNie potrafimy wyobrazić sobie sezonu bez tego rarytasu. Składniki: 500 g żółtej fasolki szparagowej 3 ząbki czosnku 2 łyżki masła ghee 2 łyżki bułki tartej sól
R'n'G KitchenFiołek trójbarwny zwany potocznie fiołkiem polnym lub dzikim bratkiem, rośnie dziko na polach, przydrożach i łąkach. To popularne zioło znalazło zastosowanie nie tylko w medycynie naturalnej
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaTym razem buddha bowl z kaszą gryczaną i szpinakiem, podkreślone sosem z tahini. Bardzo fajne i sycące połączenie, które świetnie sprawdzi się jako lunch w pracy
Pasja SmakuJak po raz pierwszy zobaczyłam na zdjęciach podobny chlebek zapragnęłam go zrobić, bo przecież to takie proste. To idealna opcja na ten dzień kiedy dajecie odpust
nietylkopasta.plGalette z rybą , szparagami i pieczarkami Galette robiłam dzisiaj pierwszy raz . Troszkę się denerwowałam , czy aby mi się nie rozjedzie w piekarniku , więc włożyłam w papierowe
Ogrodnik w podróży