Składniki: 1 opakowanie makaronu w kształcie ryżu (250 g) 250 g szynki drobiowej 1 puszka czerwonej fasoli 3 jajka 1/2 pora kilka kawałków papryki konserwowej 3
czarrna od kuchni12.04 .2022 Magda Minimum składników i maksimum smaku, taka właśnie jest ta sałatka. Jest pełna słodyczy od pysznego dressingu oraz korzennego smaku pieczonych buraków. Do tego
Smaczna StronaPieczeń rzymska jest u nas zawsze na Wielkanoc. Z racji tego, że jest pyszna robię ją częściej, dodając różne dodatki Co nam trzeba? farsz: 300 g
LatosiowydomSałatka z jajkami i selerem marynowanym sprawdzi się idealnie na święta wielkanocne. Jest moją ulubioną zaraz po sałatce ŻYDOWSKIEJ . Znajdziesz u mnie przepisy na pyszne, kreatywne
Delicious PlaceSkładniki: 1/2 kg mąki 1/3 szklanki oliwy 4-5 suszonych pomidorów w oleju ok. 100 oliwek (1 małe opakowanie foliowe) 7 g suchych drożdży 1 łyżeczka
czarrna od kuchniTakie przekąski to ja lubię 😍😉 Minimum nakładu, maximum efektu. Opakowanie gotowego ciasta francuskiego (u mnie zawsze w lodówce lub zamrażarce na tzw. "czarną godzinę") + 2
Walijskie PichcenieMajonez to chyba najbardziej znany sos, który ma zastosowanie w wielu potraw, jest znany praktycznie we wszystkich kuchniach świata. Można go kupić w sklepie, ale znacznie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Sos tatarski mojej teściowej to było małe dzieło sztuki, które mój mąż wspomina cały czas z wielkim sentymentem. Ja wiem, że taki sos jest grany w
ladykitchenJajka faszerowane szynką i papryką to super szybka przekąska, którą podasz na wiele okazji, w tym na wielkanocne śniadanie. Jajka faszerowane to uniwersalna przekąska na zimno
Zasmakuj KuchniPrzegrzebki zwane są też jako małże św. Jakuba. Są to dość chętnie wybierane owoce morza oraz jednym z najbardziej cenionych przysmaków na świecie. Oprócz wykwintnego smaku
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Składniki: 1 puszka ananasa w kawałkach 2 puszki tuńczyka 1/2 pora 1/2 czerwonej papryki 1 puszka kukurydzy 2-3 łyżki majonezu sól, pieprz Przygotowanie: Tuńczyka i
czarrna od kuchni21.10 .2021 Magda Pamiętam jak robiłam ten przepis pierwszy raz i byłam lekko sceptyczna co do pomysłu połączenia zielonej soczewicy i pieczonych marchewek, jakoś mi to
Smaczna Strona