Składniki: ( na 4 porcje ) rukola ( po małej garstce na porcję ), świeży szpinak ( po 1-2 większych garści na porcję ), 250g pomidorków koktajlowych, 90g prosciutto di parma
W kuchni u MonikiSzybka i bardzo zdrowa sałatka z brokułem i fetą doskonale zda egzamin jako pożywny posiłek na lunch, albo jako dodatek do "przysłowiowej" kanapki na śniadanie. Sałatkę
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Bardzo prosty przepis na kolorową i zdrową sałatkę z zielonego groszku. Nie wymaga ona zbyt dużo czasu, a ma bardzo interesujący smak. Jeśli chcecie wersję light
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Jedna z najsmaczniejszych sałatek jakie można przygotować. Gyros sałatka to warstwowa sałatka z kurczakiem doprawionym przyprawą "gyros". Składniki w tej sałatce układamy warstwami i trzeba pamiętać
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Dzisiaj mam propozycję na śniadanie. Sałatka z roszponką, pomidorami, słonecznikiem i wędzoną piersią z kurczaka. Delikatna, zdrowa, zielona, sycąca. Do przygotowania w jedną chwilę. Do
Smak mojego domuUwielbiam wędzonego pstrąga. Najczęściej dodaję go do sałatek lub past kanapkowych. Oto jedna z moich propozycji. Składniki: 150 g wędzonego pstrąga 5 jajek 1 czerwona papryka
Czerwień i błękitDawno nie było u mnie żadnej nowej sałatki- na blogu oczywiście, bo na co dzień sałatki często trafiają do naszych lunchboxów. Bardzo lubię nieskomplikowane
Czerwona PorzeczkaWarstwowa sałatka która efektownie prezentuje się na stole. Przypomina torcik tyle że wytrawny. Szybka do przygotowania. Z pewnością warto mieć ją w swoich zbiorach na domowe
Wanilia i KardamonNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNiedawno miałam wielką przyjemność brać udział w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez zwycięzcę trzeciej edycji TOP CHEF - Marcina Przybysza . Tematem warsztatów były szparagi, a w menu znalazły
Kuchnia Bon AppetitLunchbox z ciecierzycą, pęczakiem i fasolką szparagową Składniki – 1 porcja: Kasza pęczak – 50g Papryka czerwona – ½ sztuki Fasolka szparagowa (mrożona) – 1 szklanka Ciecierzyca – 30g suchej Kukurydza konserwowa
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon Appetit