Sałatka po żydowsku

Sałatka po żydowsku

Sałatka po żydowsku

Troszkę inna wersja sałatki żydowskiej  Składniki 4 jajka ugotowane na twardo 5 ziemniaków ugotowanych w mundurkach 1 duża cebula szczypiorek z dymką 3-4 łyżki majonezu 1 duży ogórek kiszony 1 duży ząbek czosnku sól pieprz   Przygotowanie Jajka i ziemniaki ugotowane w mundurkach po ostudzeniu, obrałem, pokroiłem je w kostkę. Ogórka również pokroiłem w kostkę. Cebulę i szczypiorek posiekałem. Czosnek przecisnąłem przez praskę. Wszystko wymieszałem z majonezem, przyprawiłem solą i pieprzem. Wstawiłem d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.