jest mi obce” Jak część z Was wie, a część właśnie się dowiaduje, nie zawsze byłam fit-człowiekiem. Ba! Zdarzył mi się w życiu epizod zdecydowanie nie-fit, zalany litrami alkoholu i nasiąknięty dymem z przeróżnych wyrobów tytoniowych. Jednak na pewnym etapie doszło do spięcia pośladów i zrobienia ze sobą gruntownych porządków. Obecnie żyję i jem zdrowo, ostro
Kate's KitchenObłędne ciasteczka z kawałkami czekolady. Zdecydowanie najlepsze z najlepszych. Miękkie w środku z lekko płynnymi kawałkami czekolady a z wierzchu chrupiące, ale miękkie. Przepis ten bazuje
Wielki apetytantybiotyk , który zwalcza infekcje , hamuje rozwój choroby i wpływa na obniżenie ciśnienia . Warto również pamiętać, że czosnek wspomaga pracę układu pokarmowego- wspomagając trawienie. Sos czosnkowy możemy przygotować w wersji fit – bez użycia majonezu , bądź w wersji troszkę bardziej kalorycznej z użyciem(...)majonezu. Mi osobiście dużo bardziej odpowiada wersja z majonezem . Wybór pozostawiam już Wam. Sos czosnkowy – składniki 3 ząbki czosnku 4 łyżki jogurtu naturalnego 2 łyżki majonezu (w wersji fit, zrezygnujcie z majonezu) sól pieprz cukier Sos czosnkowy – przygotowanie Czosnek drobno siekamy i ucieramy nożem z dodatkiem soli. Następnie mieszamy go z jogurtem naturalnym i majonezem. Doprawiamy
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Szarlotka czy też jabłecznik jak dla mnie nazwa nie ma najmniejszego znaczenia- ciacho ma być smaczne! Moja ulubiona to ta z kwaśnych jabłek. Zawsze, gdy robi
Wielki apetytLekko cytrusowe z pikantną nutką. Kotleciki z dorsza w takiej odsłonie świetnie sprawdzą się zarówno jako przystawka w wersji mini jak i danie obiadowe . Są naprawdę
Wielki apetytChałwa należy do grupy najstarszych słodyczy świata - pierwsze wzmianki o niej pochodzą jeszcze z czasów Babilonu. W różnych państwach pod jej nazwą kryją się różne produkty
Ekocozy | Naturalnie na co dzieńUwielbiam marcepan- muszę się przyznać, że jestem od niego uzależniona. Ostatnio na blogu pojawił się przepis na tort marcepanowy a dziś mam dla Ciebie- Drogi Czytelniku
Wielki apetytTa sałatka jest moim pewniakiem przy okazji spotkań z przyjaciółmi. Zawsze pierwsza znika ze stołu mimo, że robię jej naprawdę dużo. Polecam każdemu miłośnikowi gyros'
Wielki apetytCzasem zdarza mi się napisać na blogu kilka słów o prowadzonych przeze mnie warsztatach. Wybieram nieliczne, te naprawdę bajkowe, niezapomniane. Takie właśnie było tegoroczne wypiekanie i
Wielki apetytUwielbiam wszelkie koktajle! Czasami jem je jako śniadanie, dodając do nich płatków owsianych, siemienia lnianego i innych nasion, a czasami jako przedpołudniowy posiłek. Są szybkie, proste
Ekocozy | Naturalnie na co dzieńWitajcie w Nowym Roku! Chciałybyśmy życzyć Wam wszystkiego, co najlepsze w 2017 - więcej satysfakcjonujących wyzwań, pięknych podróży, a przede wszystkim pokochania samych siebie i swojego życia
Ekocozy | Naturalnie na co dzieńFrancuska zupa cebulowa Sałatki Świąteczna sałatka śledziowa z ziemniakami, cebulą i szczypiorem Sałatka z mozzarellą, kurczakiem i prażonymi nerkowcami Desery Domowe kokosanki z migdałową nutą w wersji fit Fit ciastka ze śliwkami i nerkowcami
My Chcemy JeśćZnacie kalerosse™ Jeżeli nie słyszeliście o takim warzywie to nic dziwnego, bo jest to absolutna nowość na polskim rynku, poszerzające bardzo bogate portfolio produktów marki Fit&Easy ! Jest to wyśmienite zielone warzywo będące połączeniem brukselki i jarmużu – mające bardzo szerokie zastosowania kulinarne, unikalny smak i mnóstwo wartości odżywczych. Nowe warzywo kalerosse™ to połączenie brukselki i jarmużu. Mądre(...)bring back to a simmer so the kale is heated through and the Parmesan has melted. Stir, season again if necessary and serve. Enjoy! Wpis zawiera lokowanie produktu Fit&Easy Artykuł Kalerosse w śmietance z parmezanem / Creamed parmesan kalettes pochodzi z serwisu Karmelowy blog kulinarny
karmelowyCudowna! Wręcz idealna. Mocno orzechowa. Z jednej strony kremowa, z drugiej chrupiąca. Świetnie sprawdzi się na wyjątkowe okazje jak Święta w rodzinnym gronie, elegancka kolacja we
Wielki apetytMarcepan, czekolada i pomarańcze. Dla mnie te aromaty poza przyprawą piernikową to smak Świąt. Wyjątkowy, niecodzienny tort marcepanowy. Dla tych, dla których nie tylko aspekt wizualny
Wielki apetyt