posiekaną bazylię, ocet jabłkowy i przecier pomidorowy. Doprawić do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Zdjąć z ognia, przy użyciu blendera zupę zmiksować na gładki krem. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościmałą kosteczkę. Dodać do twarożku, dokładnie wymieszać. Gotową masę nakładać na chrupkie pieczywo pełnoziarniste lub inne, Wasze ulubione. U dekorować pozostałymi truskawkami i miętą. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościutrzeć. Rozkładać po trosze sera na plastrach cukinii. Następnie ułożyć trochę odciśniętego szpinaku oraz listki bazylii. Oprószyć dolą i pieprzem, zrolować. Podawać np. na liściach rukoli. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościsolą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Farszem nadziewać makaron i układać w naczyniu żaroodpornym, wysmarowanym pozostałą łyżką oleju. Piec ok. 15min w temp. 180st. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościtruskawek, 2 galaretki truskawkowe. Owoce umyć, przepołowić i rozłożyć na wierzchu ciasta. Galaretkę rozpuścić w 3 szkl. gorącej wody. Tężejącą galaretką zalać owoce. Schładzać najlepiej całą noc. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji: Ciasta na zamówienie znajdziesz na TwojaCukiernia.pl
Z miłości do słodkościodciśnięty szpinak. Położyć kolejną warstwę makaronu, podduszone warzywa, rozsmarować resztę sosu. Przykryć ostatnią warstwą makaronu, na wierzchu ułożyć kawałki mozarelli. Piec ok. 20min w temp. 190st. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościposmarować zieloną śmietanką. Przy pomocy lukru namalować boisko oraz bramki. Posypać zielonymi wiórkami kokosowymi. Ustawić piłkarzyki oraz piłkę (mogą być jadalne). Tort przechowywać w lodówce. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościnastępnie wylać masę z sera koziego, posypać resztą parmezanu. Piec ok. 20min w temp. 180st. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościciasta, formować małe bułeczki, układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować ostatnim rozkłóconym jajkiem, posypać cukrem. Piec ok. 20-25min w temp. 200st. Ostudzić na kratce. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościNastępnie wymieszać z bułką tartą. Farsz nałożyć na kawałki mięsa, posypać świeżą, posiekaną bazylią, zrolować i spiąć wykałaczką. Obsmażyć na odrobinie oleju ze wszystkich stron. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkościwysypanej bułką tartą foremce keksówce. Odstawić na 15min, by ciasto nieco podrosło. Następnie piec ok. godz. w temp. 200st. Ostudzić na kratce. Smacznego:) Przepis dodaję do akcji
Z miłości do słodkości