Cukinia faszerowana pomidorem i mozzarellą Faszerowana cukinia do proste danie, którego wykonanie zajmie dosłownie chwilę. Składniki Danie dla 4 osób 4 średnie cukinie 3 pomidory 2
Miód i pieprzDzisiaj mamy chłodniejszy dzień, więc proponujemy Wam zupę z cukinii z pomidorami i kurczakiem Składniki: - ćwiartka kurczaka (ok. 400 g) - 2 marchewki - 1 pietruszka - 1 cebula
Kuchenne WariacjeJest to danie, w którym z łatwością można umieścić mnóstwo warzyw. Mimo, iż jego przygotowanie jest czasochłonne, to efekt jest pyszny. Porcja dla 1 osoby: 200
Perfect home lifeDzisiaj stwór którego złapaliśmy w Wiśle. W zasadzie nie w Wiśle, ale kawałek od Wisły. W sumie nawet spory. I złapaliśmy go w mocny uścisk wyjmując
slodkokwasnaplProsta w wykonaniu, smaczna dla naszego podniebienia. Zapraszam na domową pizzę! :-) Kiedyś robiło się w domu po prostu pizzę. Nie było rozróżnienia, czy na cieście cienkim
Wielopokoleniowozupa z cieciorką Nie wiem dla jakiej przyczyny, ciecierzyca, bliska kuzynka naszego grochu, nie może zdobyć większej popularności
Miód i pieprzchleb na zakwasie z jabłkami Kiedy piekę ten chleb w całym domu unosi się aromatyczny zapach jabłek. Warto wtedy zobaczyć miny domowników
Miód i pieprzPyszne danie obiadowe przy którym nie ma wiele pracy. Składniki: udka z kurczaka, skrzydełka, podudzia (ilość według potrzeb) marynata do kurczaka: 2 łyżki oliwy, łyżka sosu
e-PrzepisyKulinarneNa Dzień Bloga zapraszam na pyszne danie - makaron penne z indykiem w sosie śmietanowym z kurkami (na winie) polecam :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldNalewka z aronii z liśćmi wiśni i jeżyn Niepozorna Amerykańska kuzynka jarzębiny, obdarowuje nas owocami, kryjącymi
Miód i pieprzgryczane masło czekoladowe Niewiele jest osób, które obojętnie przechodzą, obok czekoladowych specjałów.
Miód i pieprze Włoski klimat, zapach i smak świeżych ziół oraz wszelakich warzyw to doznania, których nie da się nie pokochać. One ciągle będą do nas wracać, dlatego
zobacz ich smakPancakes to grube, amerykańskie naleśniki w wersji mini. Placuszki te bardzo często goszczą u mnie na śniadanie. Wyjątkowo lubię ich wersję z borówkami, na które jest
Poezja smaku