Pyszne połączenie pieczonych ziemniaków z bekonem i sosem. Składniki 1 kg ziemniaków 2 czerwone cebule 200 g bekonu natka pietruszki ser blue Sos : ¾ szklanki
R'n'G KitchenLekko duszona BOTWINA Z PARMEZANEM w winno-miodowym sosie to doskonały... Artykuł MŁODA BOTWINA Z PARMEZANEM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Sajgonki są tradycyjną potrawą kuchni wietnamskiej. Troszkę przypominają polskie naleśniki, lecz ich smak jest zupełnie inny. Składają się
Di gotujeKiedy nie mamy czasu na smażenie naleśników można je zastąpić gotowymi plackami tortilli. Polecam przepis na pyszne krokiety z farszem meksykańskim zapiekane z żółtym serem. Składniki
e-PrzepisyKulinarneSzybka pyszna tarta na obiad, kolację, do zabrania ze sobą do pracy. Do podania gdy przychodzą goście itd. Warto mieć zawszę 1 porcję ciasta już w
http://szpilkinamiotle.blogspot.com/HUMMUS nie musi się kojarzyć jedynie z ciecierzycą. Proponujemy aromatyczny... Artykuł HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPuchate, miękkie w środku i chrupiące na bokach! Trochę tłuste i kaloryczne ale naprawdę warto (: Ja uwielbiam z cukrem pudrem i suszoną żurawiną. Smacznego!
Pora na pora i pomidoraPyszny, kruchy schab idealny do kanapek z dodatkiem sałaty i majonezu <3 Zapraszam do przygotowań! Składniki: 800 g schabu wieprzowego bez kości 2
My Culinary ArtGRILLOWANA CUKINIA jest świetna bez żadnych dodatków, ale w połączeniu... Artykuł GRILLOWANA CUKINIA Z BAZYLIĄ I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETrudno o prostszy przepis niż francuskie tosty. Przerobienie ich na muffinkową modłę ciut komplikuje sprawę, ale ma tę zaletę, że możemy podać większą ilość w jednym
zadanie-gotowanieDzisiaj polecam przepis na pyszne muffinki w wersji wytrawnej, z serem, papryką i frankfruterkami. Przepis ten jest kierowany szczególnie do dzieci. Muffinki można z powodzeniem zabrać
Tradycyjna kuchnia KasiPIZZA Z PESTO SZPINAKIEM I GRANATEM to dość niecodzienne połączenie smaków i może budzić pewne obawy. Jednak niepotrzebnie - jest doskonała. Artykuł PIZZA Z PESTO, SZPINAKIEM I
COOKMAGAZINEPyszne pierożki - idealne na małe i duże okazje, imprezy i spotkania. Pyszne na gorąco (można odpiec je w piekarniku), jak i na zimno. Idealne do zabrania
Kto ugości moich gości?Sezon na szparagi rozpoczęty. Proponujemy w chrupiącej panierce. Składniki pęczek zielonych szparagów 2 jajka pół szklanki maki Panierka : szklanka bułki tartej pół szklanki startego parmezanu sól
R'n'G KitchenBardzo smaczna sałatka, tylko podana od razu smakuje najlepiej. Składniki 150 g kaszy pszennej 250 g pomidorków koktajlowych 200 g świeżego ogórka 1 pęczek koperku 1
R'n'G Kitchen