Ślimaczki z wędzonym łososiem i rukolą

Ślimaczki z wędzonym łososiem i rukolą

Ślimaczki z wędzonym łososiem i rukolą

To danie to mój błyskawiczny sposób na imprezową przekąskę! Robi się w trzy minuty, żeby je zjeść nie potrzeba sztućców, ani talerzy. Idealny fingerfood na wszelkie przyjęcia! Składniki na 10 przekąsek: 2 tortille pszenne 4 plasterki wędzonego łososia garść rukoli 2 łyżki serka śmietankowego Przygotowanie: Tortille smarujemy twarożkiem, układamy na nim plastry łososia, posypujemy rukolą. Zawijamy każdą tortillę ciasno w rulon i owijamy folią do żywności. Wkładamy na 15-20 minut do lodówki. Wyjmujemy, rozpakowu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Inspiracje

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.