Jajka zapiekane w awokado cieszą oczy i podniebienie. To tak... Artykuł JAJKA ZAPIEKANE W AWOKADO pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDziś w kuchni pasztet ze składników, których nigdy nie brakuje w polskim domu: ziemniaków, ryżu i cebuli. Smakuje najlepiej ciepły, zaraz po wyciągnięciu z piekarnika
Jeść, by żyć w zdrowiuProziaki to rodzaj pieczywa z dodatkiem sody. W moich stronach są bardzo znane, gdyż są Podkarpackim specjałem . Nasze babcie wypiekały proziaki na blasze pieca kuchennego. Można
Pani na deserProsta pasta czosnkowa ze Skyrem. Bardzo zdrowa. Przydatna szczególnie w sezonie grypowym i podczas przeziębienia. Banalna w przygotowaniu. Składa się tylko z trzech składników: jogurtu naturalnego
Moja DelicjaOstatnio często to piszę, ale znowu mam dla Was petardę. Takie pierożki bezglutenowe marzyły mi się już jakiś czas. Zrobienie ich bez pszenicy to jednak jest
PaleoLifeTartaletki z kruchego ciasta wypełnione sałatką jajeczną to wspaniały pomysł na przystawkę. Idealnie sprawdzi się na wielkanocnym stole i na pewno zachwyci niejednego gościa. CIASTO KRUCHE
https:KKuchniaMniamKolejny test nowej mąki, tym razem na blat kuchenny wpadła mąka z siemię lnianego. Jest identyczna do zmielonego ziarna. Jednym jej minusem jest chłonność, a natomiast
Truskawkowa FiestaKruche ciasteczka z kawałkami czekolady to moja wersja chocolate chip cookies. Już co prawda wiele lat temu byłem w USA i tam
kuron.com.plJest w Waszych warzywniakach biała rzepa?. U mnie czasami bywa, chociaż nie za często więc jak już ją upoluję to robię różne surówki, bo oprócz
Apetyczna babeczkaMamy słabość do kolorowego jedzenia, lubimy jeść oczami, a warzywa mają w sobie tyle pięknych kolorów natury, że grzechem jest z nich nie korzystać. Brokuł lubimy
Apetyczna babeczkaOstatnio często królują u mnie buraczki. Pod każdą postacią. Chciałam spróbować podać je inaczej niż do tej pory. Dlatego kilka upiekłam i wystudziłam. Pokroiłam w bardzo
Magiczne Życie MartyOkres wielkanocny pochłonął mnie tak bardzo, że zapomniałem o blogu i oddałem się innym sprawom. Całe szczęście, niektóre potrawy wielkanocne można przygotowywać również poza tym świętami
Taste of imaginationAromatyczny dodatek do wielu dań, choć bez nich i tak smakuje rewelacyjnie. Lekko, smacznie i szybko. Składniki 200 g ryżu 1 garść pestek dyni 1 garść
R'n'G KitchenPannukakku to fiński odpowiednik naszych naleśników. Pieczemy go a nie smażymy, dzięki czemu zyskuje oryginalny wygląd i kształt. W smaku pycha - coś pomiędzy gofrem a smażonym
Szefowa kuchniŚledzie z jajkami w sosie chrzanowym, którym to wypełniłam tarteletki z kruchego ciasta. Przepyszne połączenie smaków i dodatkowo jest to sposób na ciekawe podanie sałatki śledziowej
https:KKuchniaMniam