1 duże awokado, mleko, sok z limonki, sól, cukier, 5 g żelatyny Awokado przekroić wzdłuż na pół, przekręcić, rozdzielić połówki. Łyżeczką wyjąć miąższ. Przełożyć do miseczki, dodać sok z limonki i zblendować. Doprawić do smaku solą i cukrem. Powinniśmy otrzymać około 150 ml pulpy awokado. Mleko zagotować, rozpuścić w nim żelatynę. Połączyć mleko z awokado. Masę przelać do foremek wypłukanych zimną wodą. Galaretkę polałam sosem ze zmiksownych truskawek. czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...