Kupiłam ładny kawałek schabu i postanowiłam upiec w całości, a że lubię wymyślać marynaty do takich mięs, to zrobiłam marynatę na bazie majonezu i sosu sriracha
Smaki ArmineCzym najchętniej smarujecie chleb? Pomimo, że jestem wielką masła, to wolę bardziej treściwe smarowidła, jeżeli chodzi o kanapki. Najczęściej jest to hummus, ale lubię używać w
FlymetothespoonCiasteczka francuskie z cynamonem to pyszny i bardzo łatwy do przygotowania deser. Chrupiące i pachnące cynamonem ciasteczka na pewno będą świetnym dodatkiem do kawy lub herbaty
Kuchcik gotuje4.9 / 5 ( 34 votes ) Grzybowe zrazy z łopatki Zrazy zawsze są dobrym obiadem , a szczególnie zrazy z łopatki . Dlaczego bo są delikatniejsze niż wołowe i można
Ogrodnik w podróży300 g szpinaku mrożonego 1 łyżka masła pieprz ziołowy 1 ząbek czosnku sól 2 jajka 2 łyżki mąki pszennej szczypta proszku do pieczenia 250 g
Gotowanie jest łatweCzas Przygotowania : 3 h Czas Gotowania : 4 h Paszteciki z kapustą i grzybami to kolejny przepis który można wykożystać jako danie świąteczne jak również zaserwować
uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisyJeśli jesteście fanami placuszków oraz pizzy, to pokochacie ten przepis . Aromatyczne placuszki pizzowe, do których możesz użyć ulubionych dodatków. Przypomina pizzę, ponieważ do ciasta dodajesz swoje
Przepisy na widelcuJak dobrze zacząć dzień? Oczywiście dobrym i pożywnym śniadaniem, które od razu poprawi nam humor i doda energii. Jesień to czas, w którym zaczynam sezon na
Analiza SmakuWitam Kochani, zapraszam na pyszne, pulchne, mięciutkie i wilgotne babeczki-muffinki z kremem z masłem orzechowym. Osobiście bardzo lubię wypieki z dodatkiem masła orzechowego, jego słony
moje pyszne łatwe i sprawdzone przepisy krok po krokuUwielbiam piec ciasta, ale bardzo rzadko przygotowuje tarty. Pora to zmienić! Poniżej prezentuje bardzo oryginalną wersje, bo z gruszką i pod chmurką! Mmm... Składniki: Spód 2
Truskawkowa FiestaRobię je od lat w każdą wigilię,uwielbiamy je i na ciepło i na zimno z kubkiem ciepłego barszczu,spróbujcie koniecznie bo naprawdę warto.....
Swojskie jedzonkoCześć! Przyznaję się, że śledzie w buraczkach bardzo lubię. Bardzo często zdarzało mi się kupować gotową sałatkę, ale chciałam smak przenieść do mojej kuchni i efektem
Pieprzyć z FantazjąDelikatny pasztet z golonek indyka wzbogacony mięsem wołowym. Bardzo smaczny dodatek do pieczywa, który idealnie smakuje np z konfiturą żurawinową. Takiego pasztetu nie może zabraknąć wśród
https:KKuchniaMniamMacie jeszcze jakąś porcję gotowanego mięsa, ukrytego w czeluściach zamrażarki? A może pozostało Wam gdzieś na dnie pułki nieotwarte opakowanie rożków do lodów? Przyda się też
Kuchnia w czekoladzieW lodówce zalegały mi 2 opakowania ciasta francuskiego i pierś z kurczaka. Z tego tez powodu na szybko powstał ten przepis. Patrząc na reakcję domowników
Prosty przepis na